Pogoji poslovanja

Stroški pošiljanja, osebni prevzem

Cena dostave v primeru nakupa po vsej Sloveniji znaša :

teža Cena brez ddv Cena z ddv
do 2 kg 5,60 6,83
2 kg do 5 kg 7,40 9,02
5 kg do 10 kg 9,40 11,46
10 kg do 15 kg 10,30 12,56
15 kg do20 kg 13,00 15,86
20 kg do 25 kg 16,30 19,88
25 kg dio 30 kg 18,90 23,05
30 kg do 40 kg 22,00 26,84
40 kg do 50 kg 25,00 30,50
50 kg do 60 kg 28,90 35,25
60 kg do 70 kg 32,00 39,04
70 kg do 80 kg 36,50 44,53
80 kg do 90kg 49,20 60,02

Cena dostave večjih oz. občutljivejših kosov se dogovorijo individualno.

Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu prodajalca, brez kalkulacije stroškov pošiljanja.

Neprevzem pošiljke

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru in so po preteku čakalnega roka na prevzemnem mestu, ki vam ga sporoči Pošta Slovenije (5 dni), vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja artiklov podjetju, za kar mu bo ponudnik izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe – naročila ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje.

Stroški neprevzema paketa znašajo 9,76€ (za vsako naročilo posebej).

Cene

Vse cene so izražene v EUR in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in spodaj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo prodajalec kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu prodajalca, brez kalkulacije stroškov pošiljanja.

Plačilo

OPOZORILO: Pomembno je da pri nakazilu pripišete vaše ime in priimek, ki ste ga registrirali na naši spletni strani, namen plačila in sklic, ki ste ga prejeli po elektronski pošti, koda namena GDSV.

gotovinsko plačilo na naslovu prodajalca

  • nakazilo preko plačilnega obrazca UPN na banki ali pošti
  • nakazilo preko spletne banke
  • gotovinsko ali kartično plačilo po povzetju (Pošta Slovenije)

Vračilo blaga

  • priložite kopijo računa oz. prejeto povratnico
  • na kopijo računa vpišite številko osebnega bančnega računa
  • blago, etiketa in embalaža morajo biti nepoškodovani

Kupec lahko v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) v roku štirinajstih (14) dni od prejema blaga v pisni obliki na info@igrala-pozinek.si najprej najavi vrnitev kupljenega blaga, nato pa po dogovoru s prodajalcem, vrne blago najkasneje v roku štirinajstih (14) dni od prejema blaga. Vrniti je možno blago, če izpolnjujete naslednje pogoje:

Izdelek zamenjamo za drug izdelek ali povrnemo kupnino v primeru, da izpolnjuje vse zgoraj naštete pogoje.
Kupec nima pravice od odstopa pogodbe v primeru, ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Vrnjeno blago pošljete na naš naslov:

¨IGRALA IN OPREMA POZINEK¨

Tina Pozinek Koštomaj s.p.

Krpanova ulica 3, 3000 Celje-Slovenija

Poštne stroške vračila krije kupec. Prodajalec ne sprejema pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine artiklov (brez poštnih stroškov), katero prodajalec nakaže na njegov ali drug osebni bančni račun, najkasneje v tridesetih (30) dneh od prejema zahtevka.

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira v osmih (8) dneh od nakupa, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini oziroma barvi, ali če izdelki kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko v tem primeru zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

Naročilo

Spletna trgovina – www.igrala-pozinek.si
Vaše naročilo lahko vsak dan v letu – 24 ur na dan, oddate v naši spletni trgovini. Hkrati se lahko prijavite na naše spletne novice in prejemali boste najnovejše ponudbe. Naročilo lahko pošljete tudi neposredno na: info@igrala-pozinek.si

Pogodba je sklenjena, ko ponudnik prejme naročilo, razen če prodajalec kupca, takoj ko je mogoče obvesti, da določenega blaga ni na razpolago ali ga, takoj ko je mogoče, obvesti, da ne sprejema naročila (obstoječi dolgovi, mladoletnost, …).  Kupec lahko prekliče naročilo na način iz prvega stavka tega člena.

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dosegljivo na sedežu podjetja. Kupec ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.igrala-pozinek.si in da se z njimi strinja. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah ter napisanem besedilu. Za morebitne napake se vam vnaprej opravičujemo. Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. V kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno okrajno sodišče v Celju.

Koraki naročila od 1-7

1  -izberemo izdelek

2 -izberemo količino

3 -kliknemo gumb DODAJ V KOŠARICO

4 – v primeru da želimo nadaljevati nakup kliknemo NADALJUJ Z NAKUPOVANJEM (slika)

5 -po končani izbiri izdelkov nadaljujemo na blagajno (gumb)

6 -vpišemo podatke

7 -obkljukamo pogoje poslovanja

 

Splošni pogoji spletne trgovine 

Splošni pogoji spletne trgovine igrala-pozinek.si so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino igrala-pozinek.si (v nadaljevanju »prodajalec«) upravlja podjetnik Tina Pozinek Koštomaj s.p. ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Ob registraciji v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki si ga določi sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice uporabnika ter poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.

Podatki o prodajalcu

¨IGRALA IN OPREMA POZINEK¨

Tina Pozinek Koštomaj s.p.

Krpanova ulica 3, 3000 Celje-Slovenija

ID za DDV: SI86939084

TRR pri UNICREDIT Banka Slovenija d.d. št: SI56 2900 0005 1273 281

opr. št. priglasitvenega lista 03‑3166/01 Davčni urad Celje, matična št.: 1487736

 

 

 

Celje, 1.2.2019

Ti pogoji veljajo od dne njihovega sprejema do preklica.